Sunday, March 26, 2023
Home Tags Eurro

Tag: eurro

Kursi i këmbimit/ Rënie e fortë për Paundin britanik ndërsa Euro...

Monedha europiane e ka nisur këtë javë pozitivisht duke u blerë këtë mëngjes me 123.5 lekë dhe duke u shitur me 124 lekë krahasuar më javën që lamë...
SiteLock