Monday, March 20, 2023
Home Tags Eurozone

Tag: eurozone

Me heqjen e kufizimeve, qershori shënon rritje të aktivitetit të biznesit...

Sipas një studimi, në muajin qershor, bizneset e Eurozonës e kanë zgjeruar aktivitetin e tyre me ritmet më të shpejta në 15 vjet, falë...

Goditet rimëkëmbja në Eurozonë! Pas iluzionit të korrikut, gushti shuan shpresat...

Rimëkëmbja e biznesit në eurozonë ka ecur me “hope” gjatë gushtit, sidomos në sektorin e shërbimeve, tregojnë të dhënat më të fundit. Ndryshe nga...

Ekonomia e Eurozonës në T4 – Tkurrja në Itali dhe Francë...

Ekonomia e Eurozonës tregoi një performancë të dobët në fund të 2019-ës, ndërkohë që Franca dhe Italia pësuan një tkurrje të papritur. Rënia e...
SiteLock