Home Tags Europol

Tag: europol

Ilaçet për koronavirusin, Europol paralajmëron: Kujdes nga mashtruesit

Shumë sipërmarrje dhe të vetëpunësuar po humbasin porositë dhe xhirot për shkak të pasojave të krizës Corona në mbarë Europën. Por një tjetër degë ka...

Kriza e Coronës: Europol paralajmëron nga mashtruesit

Të falsifikuara dhe pa efekt: Medikamente kundër Covid-19 ofrohen në rrjet. Europoli tërheq vëmendjen të bëhet kujdes. Shumë sipërmarrje dhe të vetëpunësuar po humbasin porositë dhe...

Finalizohet superoperacioni i Europol me 600 policë/ Goditet banda shqiptare, 25...

Forcat e rendit në Belgjikë, Spanjë, Holandë, Gjermani dhe Francë kanë sinkronizuar një superoperacion duke i dhënë një goditje të fuqishme një rrjeti shqipfolës...
SiteLock