Thursday, March 23, 2023
Home Tags Europa

Tag: europa

Rusia: Anëtarësimi i Maqedonisë në NATO minon stabilitetin në Evropë

“Procesi i zgjerimit të NATO-s, duke përfshirë edhe anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut, e minon besimin dhe stabilitetin në kontinentin evropian dhe kontribuon në...

45% e shqiptarëve janë larguar në 7 vitet e fundit, këto...

45%  e shqiptarëve janë larguar nga Shqipëria, drejt vendeve fqinje ose të Bashkimit Evropian nga viti 2012 e deri më sot. Më shumë se...

A po e transferon në jug pasurinë e veriut Banka Qendrore...

Valë zemërimi e revolte po kalojnë në Gjermani ndaj Bankës Qendrore Evropiane (BQE). Njëherë ato ngrihen në tabloiden Bild-Zeitung, që e nxjerr si vampir që thith...

Si qëndron e ardhmja e Evropës?

Njëra nga sfidat e Bashkimit Evropian është procesi i zgjerimit, në njërën anë me vendet e Ballkanit Perëndimor, në anën tjetër me vendet e...
SiteLock