Wednesday, March 29, 2023
Home Tags Europ

Tag: europ

COVID-19/ Evropa në modelin suedez? New York Times: Po, pa e...

Me valën e re të epidemisë së koronavirusit, vendet evropiane po rivendosin disa masa dhe ekspertët vlerësojnë se Evropa, megjithë kufizimet, gjithnjë e më...
SiteLock