Friday, March 31, 2023
Home Tags Euro 1972

Tag: euro 1972

Euro 1972, debutim ëndrrash për Gjermaninë Perëndimore

Në gjermanisht “Sturm ung drang” do të thotë “Stuhi dhe vrull”.  Kështu quhej edhe një rrymë letrare në gjysmën e dytë të shekullit të...
SiteLock