Saturday, March 25, 2023
Home Tags EURALIUS

Tag: EURALIUS

EURALIUS dhe ODAPT mbikqyrin intervistat e kandidatëve për Prokuror të Përgjithshëm

Në seancën e intervistimit të kryeprokurores së Përgjithshme Arta Marku kanë qenë të pranishëm edhe përfaqësues të EURALIUS dhe ODAPT. Përfaqësuesja Michel Lacomi: Si i...
SiteLock