Saturday, April 1, 2023
Home Tags Euleks

Tag: euleks

EULEX hyri në shtëpinë e politikanit të njohur dhe e bastisi,...

Zyrtarë të EULEX-it dhe efektivë të Kosovës kanë hyrë në shtëpinë e ish-kryeparlamentarit Jakup Krasniqi. Lidhur me këtë ka reaguar qeveria e Kosovës. Me...
SiteLock