Thursday, March 23, 2023
Home Tags Eukim

Tag: eukim

Aktiviteti i TKOBAP, 3 shfaqje dedikuar “Edukimit përmes kulturës”

Teatri Kombëtar i Operës, Baletit dhe Ansamblit Popullor javës që lamë pas realizoi disa shfaqje. Këto shfaqje pritet që të jenë dhe online në...
SiteLock