Wednesday, March 22, 2023
Home Tags Etransport

Tag: etransport

Platforma elektronike “eTransport”, e ardhmja digjitale e transportit rrugor ndërqytetës të...

Platforma elektronike eTransport, si një sistem menaxhimi operacional dhe financiar për transportin rrugor ndërqytetës të udhëtarëve, do të jetë e ardhmja digjitale e këtij...
SiteLock