Friday, March 31, 2023
Home Tags Ethem

Tag: ethem

Shtatë shqiptarë në ekipin e elitës kroate

Lokomotiva e Zagrebit nuk ka të ndalur me nënshkrimet sa i përket futbollistëve shqiptarë. Aktualisht pjesë e kësaj skuadre janë Cokaj, Mersinaj, Tuci dhe...
SiteLock