Saturday, March 25, 2023
Home Tags Esuebio

Tag: esuebio

E përplasi në tokë shef Renaton, reagon për herë të parë...

Eusebio nuk mban dot nervat dhe përplasi në tokë shef Renaton. Gjithçka nisi kur ‘djalli’ hodhi tiganin me patate të Eusebios, diçka që su...
SiteLock