Wednesday, March 22, 2023
Home Tags Estakada

Tag: estakada

Histori / Durrës, 1975. Në estakadën e portit, në atë që...

Në estakadën e portit, në atë që quhej “sheshi i mineraleve”. Këtu shkarkohej kryesisht krom dhe hekur-nikel për eksport, që vinin nga...
SiteLock