Tuesday, March 21, 2023
Home Tags Eskursione

Tag: eskursione

Masat kundër koronavirusit/ Gjobë 1 mln lekë nëse organizoni ekskursione

Subjektet dhe individët, publikë apo privatë, të cilët, në kundërshtim me urdhrat e autoriteteve kompetente, lejojnë zhvillimin e aktiviteteve sportive, sociale, kulturore, ekskursionet mësimore...
SiteLock