Sunday, March 19, 2023
Home Tags Eskperte

Tag: eskperte

Stomatologët tregojnë nëse duhet t’i lani dhëmbët para apo pasi të...

Larja e dhëmbëve është thelbësore, por jo shumë njerëz e dinë që larja e tyre shumë shpesh mund të dëmtojë smaltin. Ose që vendosja e...

Çfarë na pret në muajt e ftohtë të dimrit me ‘valën...

Rreziku dhe të panjohurat e valës së dytë të infektimeve me koronavirus ka qenë temat e diskutimit në emisionin “Java në RTSH” këtë të...
SiteLock