Wednesday, March 29, 2023
Home Tags Esat pashe

Tag: esat pashe

Eksluzive: Esat Pashë Toptanit në morg. Fotoja e veçantë

Nga Mark Brunga Para disa viteve në një ndër takimet e shumta që kam pasur me piktorin e shquar dhe njeriun e rrallë Agim Fajen,...
SiteLock