Friday, March 31, 2023
Home Tags Esad pasha

Tag: esad pasha

Durrës 1918! Konaku i cili shërbeu si pallati mbretëror i Princ...

Konaku i cili shërbeu si pallati mbretëror i Princ Vidit dhe më pas si selia e kryetarit të qeverisë Esad Pashës, u bombardua nga...

Zbulohet deklarata e kryeministrit serb në parlament për vrasjen e Esat...

“La Petite République” ka botuar, të enjten e 17 qershorit 1920, në faqen n°3, një shkrim në lidhje me deklaratën e kryeministrit serbe mbi...
SiteLock