Sunday, March 19, 2023
Home Tags Ervin Karanxha

Tag: Ervin Karanxha

Nuk justifikon dot pasurinë, KPK shkarkon nga detyra prokurorin Ervin Karanxha

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra prokurorin, Ervin Karanxha pasi nuk ka mundur të justifikojë pasurinë. KPK gjeti mungesë të burimeve...

KPK gjen mungesë të burimeve financiare për prokurorin Ervin Karanxha

Pas një serie kërkesash për përjashtimin e dy komisionereve dhe të gjithë trupit gjykues, KPK relatoi gjetjet për prokurorin e Tiranës, Ervin Karanxha, të...
SiteLock