Saturday, April 1, 2023
Home Tags Erozion

Tag: erozion

Erozioni në plazhin e Vlorës, qytetarët: Të merren masa, po shkatërrohen...

Në një vijë bregdetare prej 5 km nga fundi i Plazhit të Vjetër deri në afërsi të TriPortit, çdo vit humbet sipërfaqe plazhi nga...

Ky është vendi që rrezikon të zhduket, niveli i ujit po...

Banorët e Havait po i drejtohen praktikave tradicionale për të mësuar më shumë mbi përballimin e pasojave të ndryshimeve klimatike. Ata po kërkojnë frymëzim...

Reportazh/ ‘Keqtrajtimi i natyrës’, rrëshqitjet e tokës kërcënojnë dhjetëra banesa në...

Ekspertët fajësojnë shpyllëzimet pa kriter të dekadave të fundit si shkak për erozionin e tokës dhe rrëshqitjet e dheut, të cilat pas reshjeve të...
SiteLock