Saturday, March 25, 2023
Home Tags Ermelinda meksi

Tag: ermelinda meksi

Ermelinda Meksi, ish-ministre dhe zyrtare e OSBE-së në Vjenë: Si e...

Ish-ministrja socialiste e Ekonomise dhe Integrimit, Ermelinda Meksi tregon perjetimin e forte qe ka ndjere ne momentin e sulmit te terroristeve ne emer te...
SiteLock