Thursday, March 23, 2023
Home Tags Erl murati

Tag: erl murati

Refuzimi i Topallit për t’iu bashkuar PD-së/ Gazetari del me reagimin...

Jozefina Topalli, e vetmja ish-zyrtare e lartë e PD-së e përfshirë në listën me 3 600 kandidatë të propozuar nga strukturat për deputet dhe...
SiteLock