Friday, March 24, 2023
Home Tags Eric Clapton

Tag: Eric Clapton

Këngëtari i njohur merr vendimin: Nuk do luaj muzikë aty ku...

“Dua t’iu njoftoj se kurrë nuk do të luaj në asnjë skenë në prani të një publiku të diskriminuar. Nëse nuk është e mundur...

Hidhen në ankand flokët e Kurt Cobain, të prera në vitin...

Kitarat e Eddie Van Helenit, Eric Claptonit e Aerosmithit, kujtimet e nënshkruara nga “The Beatles” dhe disa fije floku të Kurt Cobain, do të...
SiteLock