Saturday, August 20, 2022
Home Tags Eita

Tag: eita

Sali Berisha dhe kalbëzimi i një pjese të elitës shqiptare

Nga Ilir Yzeiri Është fatkeqësi për Shqipërinë, por edhe për shqiptarët në tërësi, pra edhe për ata që jetojnë jashtë kufijve shtetërorë të Republikës, sepse...
SiteLock