Wednesday, February 1, 2023
Home Tags Edison konomi

Tag: edison konomi

Edison Konomi kreu degës së doganës në Durrës

Edison Konomi do të jetë emri që do të marrë përsipër t’i shpallë luftë të hapur kontrabandës dhe evazionit fiskal në portin më të...

Një tjetër fund marrëzie

Nga Edison Konomi / Kur në kuvend ishin duke u diskutuar të drejtat e femijëve, gjykata jonë e “pavarur” dha vendimin me të turpshëm në...
SiteLock