Wednesday, February 1, 2023
Home Tags Camet

Tag: camet

“Çamët”

Nga Bamir Bebeziqi “Sofiiije! Ma hiq ket çun nga çatia se m'i theu tjegullat!” Kjo ishte thirrja e zakonshme e nene Kizes, nje çame...

Shpërbëhet partia e Shpëtim Idrizit në Durrës, komuniteti bashkohet me “Lëvizjen...

Këto ditë u shpall formimi i ‘’Lëvizjes Çame’’ për të risjell në vëmendje të publikut dhe të komunitetit patriot çam se ideali i nujeve...
SiteLock