Saturday, December 3, 2022
Home Tags Bord

Tag: bord

PS propozoi Besnik Mustafajn për t’u zgjedhur në bordin e RTSH,...

Besnik Mustafaj, një nga anëtarët e Partisë Demokratike dhe një nga kritikët më të mëdhenj të qeverisë, u propozua ditën e sotme nga Partia...
SiteLock