Home Tags Azem Selmanaj

Tag: Azem Selmanaj

Karantina iku, por paskemi qenë mirë kur ishim keq

Nga Azem Selmanaj Sot,në Rubrikën ”Mbaj mendjen e kokës,se më e mira do bëhet”,dua t’u kërkojë falje publike peshkatarëve të familjes time dhe peshkatarëve në...
SiteLock