Monday, August 15, 2022
Home Tags Agjobe

Tag: agjobe

Policia e Kosovës: Zbatojini masat antiCOVID, nga sot do të ketë...

Pas rritjes së rasteve të të prekurve me COVID-19 dhe pas masave të reja të ndërmarra nga institucionet e vendit edhe Policia e Kosovës...
SiteLock