Home LifeStyle Studimet tregojnë që gjysma e grave kanë një mashkull “rezervë”

Studimet tregojnë që gjysma e grave kanë një mashkull “rezervë”

Sipas një studimi të kryer në Angli, 50% e grave të përfshira kanë një mashkull “rezervë” në rast se lidhja nuk kthehet në dicka më afatgjate dhe se gratë e martuara kanë më shumë gjasa të kenë këtë “plan B”!

Ky studim, i cili përfshinte 1000 gra, zbuloi se për pjesën më të madhe kjo “rezervë” është një mik i vjetër që gjithmonë ka treguar interes.

Pjesa tjetër vjen nga marrëdhëniet e kaluara ose nga burrat që takoi, si në punë ashtu edhe në ditë, si në shkollë, për shembull!

Për më tepër, 10% e grave pranuan që Plani B kishte shprehur dashuri të përjetshme për to dhe 20% pohonin se ishin të sigurtë se do të linin gjithçka, por gjëja më e çuditshme është se një në katër pranojnë se partneri i tij aktual takoi “rezervën” e saj dhe një në pesë gra madje pranuan të ishte mik i partnerit të saj.

Çfarë mendoni për këtë studim?

SOURCEbulevard news
Previous articleFotot e shtëpisë së pazakontë në Japoni bëhen virale në internet
Next articleVidal e ka ndërprerë kontratën me Barcën, në pritje të konfirmimit te Interi