Home Politike Studentët e mjekësisë kanë paralajmëruar bojkotim të mësimit, Kushi: Pjesa më e...

Studentët e mjekësisë kanë paralajmëruar bojkotim të mësimit, Kushi: Pjesa më e madhe kanë rënë dakord për ligjin

“Së pari unë dua që t’iu sqaroj që ne kemi diskutuar me me studentët. Ka një pjesë e studentëve që kundërshtojnë, por pjesa më e madhe janë dakord me projektligjin. Edhe prindërit janë dakord. Jemi konsultuar dhe me qytetarët dhe kanë rënë dakord,” tha Kushi.

Previous articleVapa “zë” edhe Berishën, ndan këshilla: Ujë pini sa më shumë
Next articleMesazh i prerë SPAK-ut, ambasadorja Hohmann: Bindni me besueshmëri qytetarët, jo BE-në