Home LifeStyle Shtëpiakia perfekte? Bar Rafaeli

Shtëpiakia perfekte? Bar Rafaeli

Ajo është ndoshta puna më e vështirë në botë për femra. Por, duket se ky nuk është rasti i Bar Rafaelit.

Modelja e njohur izraelite vjen në koleksionin e fundit të të brendshmeve Passionata pikërisht si një shtëpiake.

E veshur vetëm me të brendshme, ajo shfaqet duke gatuar, pastruar dhe duke bërë punët e tjera të shtëpisë. Natyrisht që 27-vjeçarja do të ishte shtëpiakia perfekte. Por, në realitet shtëpiaket zakonisht nuk janë kaq të mira.

bar

While wearing the So Pretty lace sets in lilac and white, we see her gleaming with happiness at her success at baking cupcakes and a raspberry tart

Bar looks effortlessly stunning as a housewife from the golden era of glamour

Posing against a SMEG fridge - a retro icon in its own right - Bar sucks on a milkshake wearing the Lovely set

Bar 'catches' her apron in her white picket fence in the 'Home Sweet Girl' Passionata campaign

Almost Katy Perry-style, Bar poses in the Malice set with tulle skirt against a giant pastel coloured cake with ribbons

With an adorable Jack Russell by her side, Bar picks up a paintbrush and starts painting his house while wearing the White Nights set

Bar smiles and picks up a wheelbarrow to do some gardening while wearing the Casual Sexy set

Bar relaxes in a chair wearing the nude coloured Dream set with daisies in her hair

Bar looks out into the distance happily with her furry friend leaning against the dog house

Modeling the Delight 'invisible' lingerie, Bar demonstrates how it blends seamlessly to the figure

Bar shows off her curves i the navy Poupoupidoi bra

Bar is windswept wearing the navy So Pretty bra

Previous articleBegeja do të vazhdojë të jetë trajner i Teutës
Next articleArgita me njollë