Home Aktualitet Shokon Arjan Çani, thotë se “shqiptarët janë më keq se talebanët”, shqetësohet...

Shokon Arjan Çani, thotë se “shqiptarët janë më keq se talebanët”, shqetësohet për manipulimin e censusit të “grekëve në Himarë”

Gazetari Arjan Çani thotë se ekziston mundësia që shifrat e censusit në Himarë të manipulohen.

Sipas tij, nëse në censusin e fundit kanë rezultuar 11, 6 për qind grekë, në censusin e ri mund të rezultojnë vetëm 3-4 për qind grekë.

“Kush e kontrollon vërtetësinë e shifrave të censusit? Dyshimi im është… zyrtarisht nga censusi i bërë para 10 vjetëve sa janë deklaruar që janë grekë, 11, 6 për qind. Ky censusi kur të mbarojë, dyshimi im është se në Himarë do dalin 3-4 për qind grekë”, tha Çani në “Euroneës Albania”.

Çani bëri dhe një deklaratë shokuese kur tha se Shqipëria është vend talebanësh dhe shqiptarët janë më keq se talebanët. Ndërkohë që grekët i quajti seriozë.

Kohë më parë në një deklaratë, Fredi Beleri ka thënë se shqiptarët kanë zbritur nga malet e Kaukazit.

Previous articleÇ’ është ky hall kaq i madh i Bashkimit Evropian për Serbinë?!
Next articleHistoriania Elena Kocaqi “vë pikat mbi i”: Para 1821-shit, në Greqi kishte vetëm arvanitas dhe vllehër! Shteti shqiptar t’i tregojë vendin Greqisë