Home LifeStyle Salma Hayek sportive por si gjithnjë seksi

Salma Hayek sportive por si gjithnjë seksi

irentdre3Salma Hayek shumë herë ka qenë në qendër të vëmendjes dhe gjithmonë për arsye të mira. Latineja ndodhej të enjten në Beverly Hills ndërsa demonstroi para medias asetet e saja fizike duke mos fshehur dot asgjë. Më së shumti 46 vjeçarja bie në sy për gjoksin voluminoz dhe e gjen veten shumë shpejt në faqet e mediave rozë. Ngjyrat e përzgjedhura prej saj këtë herë ishin të ndezura çka e ka bërë të bjerë më shpejt në sy.Previous articleKosova shënon sot pesëvjetorin e miratimit të Kushtetutës.
Next articleRexhepi: Nuk kishte pse të privatizohej PTK