Home Bota Rusi: negociata shtesë për 1 miliard dollarë për Serbinë

Rusi: negociata shtesë për 1 miliard dollarë për Serbinë

anton siluanov Ministri rus i financave, Anton Siluanov, ka deklaruar sot në Moskë, pas takimit me ministrin e financave të Serbisë, Mllagjan Dinkiq, se për marrjen e vendimit për kredinë eventuale për Serbinë, në shumë prej një miliard dollarësh, për ta mbështetur buxhetin e Serbisë, janë të domosdoshme negociata shtesë.

“I kemi shqyrtuar kushtet eventuale, por për marrjen e vendimit janë të nevojshme negociata shtesë”, u tha gazetarëve ministri Siluanov.

Nga ana tjetër, ministri Dinkiq ka shfaqur shpresën se “negociatat do të jenë të suksesshme dhe se vendimi do të merret së shpejti”.

Previous articleJa si provokon Jessica Alba mbi pasarelë
Next articleJa si u vodhën paratë e pasaportave të Kosovës!