Home Ekonomia Rritet euro dhe dollari!/ Këmbimi valutor 11 mars 2023, paundi britanik pëson...

Rritet euro dhe dollari!/ Këmbimi valutor 11 mars 2023, paundi britanik pëson rënie…

Monedha e eurozonës shitet sot me 115 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 109.1 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 129.2 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 80.2 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 115.3 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.79 lekë.

Rritet euro dhe dollari!/ Këmbimi valutor 11 mars 2023, paundi britanik

Previous articleParashikimi i motit, e shtunë, 11 mars 2023
Next articleOperacione të shumëfishta të Rojës Bregdetare italiane, mbi 1 mijë emigrantë të rrezikuar