Home Intervista Rrëfimi i të vetmes përkthyese shqiptare në Spanjë: Ne besuam në regjimin...

Rrëfimi i të vetmes përkthyese shqiptare në Spanjë: Ne besuam në regjimin e Hoxhës derisa mësuam shqip

María Roces, e bija e një punonjësi metalurgjik Langrean, antifrankoiste klandestine, vullnetare në Shqipërinë e Hoxhës dhe më vonë e zhgënjyer nga regjimi, është e vetmja përkthyese shqiptare në Spanjë.

Previous articleVis Martinaj i gjallë apo i vdekur? Gazetari: 2 prokurori në garë për hetimin
Next article“Edhe 25 vite këtu më keni”- Ilir Meta thirrje shqiptarëve: Më jepni fuqi që t’ju jap llogari