Home Aktualitet Rizgjedhja e kreut te ri të PS në Durrës duket se po...

Rizgjedhja e kreut te ri të PS në Durrës duket se po i jep dorë institucionëve në përzgjedhjen e kuadrove dhe punonjësve

Zona e Shetjas dhe ajo që quhet ndryshe Kepi i Rodonit paraqesin rrezikshmeri per zjarret qe mund te bien edhe pse ka nje histori ajo zone ku per me shume s e nje dekade nuk ka njohur zjarr. Tani motivet kane ndryshuar dhe se bashku me to edhe kuadron e punesuar.

Gjatë fikjes së zjarrëve në Kepin e Rodonit, fshati Shetaj, një zjarrfikëse eshtë përmbysur. Nga njoftimet nga vendngjarja, mësohet se nuk ka të dëmtuar në personel. Zjarrfikësja ishte e A. PORTUAL të Durrësit. Dhe kishte shkuar për ndihmë më një zonë ku zjarre kanë 2 javë që nuk arrijnë të fiken. Mjeti i rrezuar sic edhe duket nga foto eshte i identifikuar me targa DR 6118 E. Ajo që të bën përshtypje është se në zjarrfiksen e qytetit ku është një xhemile ka filluar punë vël;llai i kreut të PS. Ai thjeshtë sodit se as kalli misri nuk afrohet të pjek. Në Por në repartin zjarrfikës është punëuar kunati, këtu nuk njihet ndonjë mjet me emër të vecantë se këtu kur bëjnë tender i marrin pa asnjë paisje brenda. T’ia ketë besuar Rama zjarrvënien se për të fik fikin leshin këta vetë zotit Zaza duke i dhënë mandatin e dytë? Ka mundësi edhe djalin ke mjedisi ja ka caktuar vetë Luani që të mos ketë nepotizëm./bulevard news