Home LifeStyle Rihanna, 7 poza seksi për 7 albume

Rihanna, 7 poza seksi për 7 albume

rihanna Rihanna promovoi në revistën ‘Complex’ albumin e saj të shtatë me titull ‘Unapologetic’ dhe nuk kishte si ta bënte ndryshe përveçse duke treguar shumë nga trupi i saj në poza sensuale.

Këngëtarja 24-vjeçare ka realizuar 7 poza për secilin nga albumet që ka lançuar në karrierën e saj. Fotot kanë variacion, por një të përbashkët të madhe: tek të shtata Rihanna ka shumë pak gjëra veshur.

Edhe pse zbulon shumë nga trupi, Rihanna nuk tregon asgjë në lidhje me Chris Broën, por vendosi të mbyllte intervistën.


Previous articleCliff: I domosdoshëm dialogu Kosovë-Serbi
Next articleObama propozon masa për kontroll armësh