Home Top Lajmet Riaplikimi për pasaporta udhëtimi, ministri Lleshaj jep njoftimin e rëndësishëm

Riaplikimi për pasaporta udhëtimi, ministri Lleshaj jep njoftimin e rëndësishëm

Qytetarët që kanë nevojë të ri-aplikojnë për pasaporta udhëtimi, tashmë nuk kanë nevojë të shpenzojnë kohë pranë policisë për të plotësuar formularë, por mund të paraqiten menjëherë pranë zyrave të aplikimit.

Kështu ka deklaruar ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj në një prononcim për këtë çështje.

Kjo është një risi që do të kursejë kohë e shpenzime për shtetasit shqiptarë që tashmë e kanë shumë më të thjesht procedurën e ripajisjes me dokumente biometrike.

Ministri Lleshaj u shpreh se Ministria e Brendshme ofron tashmë një gamë të gjerë shërbimesh online dhe se këtë angazhim do ta rrisë e thellojë edhe në të ardhmen. Ministri përmendi gjatë këtij prononcimi edhe faktin që shtetasit që kanë mbushur moshën 75 vjeç marrin karta identiteti pa afat skadence.

Ndërkohë ai bëri thirrje për të gjithë shtetasit që u ka skaduar ose që do t’u skadojë karta e identitetit, gjatë këtij viti, të aplikojnë në kohë për t’u ripajisur me këtë dokument shumë të rëndësishëm përmes të cilit merret çdo shërbim tjetër pranë zyrave të administratës shtetërore.

SOURCEbulevard news
Previous articleVIDEO/ Alarm për bombë në aeroportin e Rinasit, reagon Autoriteti i Aviacionit Civil
Next articleÇfarë zbulon era e djersës për shëndetin tuaj