Home Slideri Retrospektive / Edi Rama, kryetar i sektit të spiunëve

Retrospektive / Edi Rama, kryetar i sektit të spiunëve

ilir-meta1_1Nga Ilir Meta / Edi Rama, tashmë kryetar i sektit të spiunëve të Shqipërisë, kjo fundërrinë e pashembullt e shoqërisë shqiptare, ky njeri që mohoi atësinë e të birit në gjyq, ky njeri që akuzoi babain e tij si babain e djalit të tij, ky njeri i panderë, pa familje, pa asnjë normë shoqërore dhe morale, synoi të bënte një puç në Shqipëri përveç një përgjimi kriminal dhe jo të palogjikshëm dhe jo vetëm kaq, përmes një kriminal dhe të pashembullt duke përdorur si dëshmitar një fundërrinë tjetër të paparë, i cili e kishte akuzuar publikisht Edi Ramën përpara shqiptarëve si një njeri që e kishte parë duke marrë kokainë në zyrat e kryetrait të bashkisë. Unë dua t’i konfirmojë të gjithë qytetarëve shqiptar se mandati i fëlliqur , se listat e vendosura nga Edi Rama, se vendosjet dhe mbivendosjet në funksion të një perceptimi negativ, se e gjitha kjo veprimtari kriminale dhe e paligjshme, se të gjitha shpifjet për shkak të detyrës do të denoncohen në mënyrën më spektakolare përpara drejtësisë dhe përpara opinionit publik. Unë tashmë kam krijuar një grup juristësh, të cilët duke filluar nga dita e nesërme do të nisin punën e tyre dhe shumë shpejt të gjithë qytetarët shqiptar do të shohin se njeriu që kërkon të vijë në pushtet përmes dhunës, përmes intimitimit të qytetarit shqiptar, përmes të drejtave dhe lirisë s ëtyre, shtë një montazhues i fëlliqur, është një njeri i cili me 8 maj do të marrë verdiktin nga të gjithë qytetarët e Shqipërisë si një fundërrinë morale, por dhe politike duke pastruar jo vetëm qytetin e Tiranës, por edhe politikën shqiptare nga një monstër që bëhet garant i një veprimi kriminal, duke ndërhyrë në mënyrë kriminale, jo vetëm duke dëmtuar kryeministrin dhe kryetarin e LSI-së, në mënyrë të paligjshme dhe të pandershme dhe duke përdorur manipulimin dhe fallsifikimin, por duke dashur të dëmtojë dhe kryeministrin e vendit pikërisht në përgjigjet e tij për të rrëzuar në mënyrë puçiste një qeveri tërësisht legjitime.

Previous articlePrezantohet programi i rinisë të PS
Next articleMinistri Olldashi mashtron Durrësin për ujësjellësin e ri. Projekti është bërë 20 vite më parë