Home Aktualitet Reshjet e shiut shkaktojnë rrëshqitje në kodrën e Currilave

Reshjet e shiut shkaktojnë rrëshqitje në kodrën e Currilave

Reshjet e shiut që kanë vijuar prej ditësh në qytetin e Durrësit kanë shkaktuar rrëshqitje dherash në kodrën e Currilave në Durrës. Nga pamjet e sigurara nga Bulevard News duket që dherat kanë bllokuar tërësisht rrugën.

Previous articleAvokati: Jam i bindur, çështjes së Gërdecit do t’i shkohet deri në fund
Next articleTensionet mes Kosovës dhe Serbisë, diskutime në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës