Home Politike Rama: S’ka fonde për Bashkitë që nuk kanë performancë

Rama: S’ka fonde për Bashkitë që nuk kanë performancë

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se nuk do të ketë fonde për Bashkisë, nëse nuk do të kenë një përformancë të mirë për punën e tyre.

“Nuk do ketë më fonde pa performancë, kush do performojnë do marrinë. Keni bërë jo pak gjëra të mira, por gjërat që duhet të ndryshojnë janë shumë më tepër se ato që janë bërë. Njerëzit jetojnë me çfarë do bëhet. Mbështetjen e qeverisë e keni pasur, por përgjegjësitë do të jenë shumë të ndara dhe vija ndarëse me PS dhe raportet personale mes meje dhe jush nga njëra anë, dhe taksat e toka e njerëzve do jenë e kuqe zjarr”, tha Rama.

SOURCEBulevard News
Previous articleHETIMI/ Kush e vrau presidentin haitian?
Next articleDritan Leli nuk merr pjesë në takimin e Ramës me kryebashkiakët