Home Politike Rama jep lajmin: Nis programi i kredive të lehtësuara për mjekët, policët...

Rama jep lajmin: Nis programi i kredive të lehtësuara për mjekët, policët dhe ushtarakët e rinj

Kryeministri Edi Rama këtë të shtunë ka dhënë lajmin e mirë për të gjithë mjekët, policët dhe ushtarakët e rinj, të cilët mund të nisin procedurat për kreditë e lehtësuara.

Sipas Ramës, në e-Albania ofron shërbimin e dedikuar për kreditë e lehtësuara për 300 punonjësit e parë të Policisë së Shtetit, Forcave të Armatosura dhe mjekët që do të përfitojnë nga ky program i ri mbështetjeje për familjet e reja të këtyre tre kategorive.

”LAJM I MIRË

NIS PROGRAMI I KREDIVE TË LEHTËSUARA PËR MJEKËT, POLICËT DHE USHTARAKËT E RINJ

e-Albania ofron shërbimin e dedikuar për kreditë e lehtësuara për 300 punonjësit e parë të Policisë së Shtetit, Forcave të Armatosura dhe mjekët që do të përfitojnë nga ky program i ri mbështetjeje për familjet e reja të këtyre tre kategorive

Hapat e thjeshtë të aplikimit në e-Albania në 30 ditët e ardhshme mundësojnë një proces të shpejtë e transparent për aksesin në këtë program të ri

https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx…
#RevolucioniDigjital
#VetëmPërpara”, shkruan Rama.

Previous articlePse biem gjithmonë në dashuri me personin e gabuar? Ja cila është arsyeja, sipas ekspertëve
Next articleTuristët italianë vjedhin dyqanin me suvenire në Gjirokastër