Home Politike Rama citon Ungjillin: Gjithçka doni që të tjerët të bëjnë për ju,...

Rama citon Ungjillin: Gjithçka doni që të tjerët të bëjnë për ju, bëjeni vetë për ta

Kryeministri Edi Rama solli sërish sot përmes fjalëve të shenjta, një mesazh solidariteti për përballimin e situatës së shkaktuar nga tërmeti i 26 nëntorit.

“Gjithçka doni që të tjerët të bëjnë për ju, bëjeni vetë për ta: këtu përmblidhet gjithë ligji, bashkë me profetët”.

Kryeministri Rama zgjodhi fjalët e Ungjillit sipas Mateut, 7:9-12, për të dhënë një mesazh solidariteti për të ndihmuar njerëzit në kapërcimin e situatës së shkaktuar nga tërmeti i 26 nëntorit.

Previous articleKina arreston dy biznesmenë amerikanë në Hong Kong
Next articleMeta kujton “Dhjetorin ’90”: Të rinjtë të vërshojnë në rrugë dhe të marrin në dorë fatet e vendit