Home Politike Qytetarët në protestë poshtë zyrës së tij, Rama live nga facebook: Brenda...

Qytetarët në protestë poshtë zyrës së tij, Rama live nga facebook: Brenda 48 orësh skenarët për përballimin e krizës

Kryeministri Edi Rama, në një bashkëbisedim online me qytetarët në Facebook, po flet në lidhje me protestat në vend kundër rritjes së çmimit të naftës dhe ushqimeve.

“Një protestë që po zhvillohet këtu poshtë, dëgjoj thirrje poshtë komunizmi, Rama ik, të shara me megafon nga individë që flasin në emër të popullit…, por nuk kam asnjë problem me këto sepse komunizmi ka rënë ka kohë. Para pak ditës popullit kur foli në 6 bashki tha 5 herë Rama rri. Nuk jam përkulur kurrë në jetën time për të futur dorën në xhepin e askujt. Nuk janë problem as ulërimat, sharjet e përqeshjet, problemi themelor është bashkimi tyre te e vërteta dhe faktet. I kam ndjekur reagimet e komentet tuaja në Facebook”, tha Rama.

http://https://fb.watch/bFZ1c7F9KB/