Home Sociale Publikohen notat e provimit të Maturës të lëndës gjuhë-letërsi, vetëm 4 ekselentë,...

Publikohen notat e provimit të Maturës të lëndës gjuhë-letërsi, vetëm 4 ekselentë, 300 ngelësa

Publikohen notat e provimi të Maturës, të lëndës gjuhë-letërsi.

“Ky ishte provimi i gjuhës shqipe dhe letërsise, të cilin e kryen në total 29731 maturantë. 383 maturantë kanë marrë notën 4.00, duke ngelur, ndërsa 4 maturantë kanë arritur të marrin notën 10.00, duke rezultuar ekselentë. Kalueshmëria për këtë provim është 98.71% ndërsa nota mesatare është 7.45,“- thuhet në njoftim.