Home Politike PS në zi: Ndahet nga jeta ish-deputetja

PS në zi: Ndahet nga jeta ish-deputetja

Ndahet nga jeta ish-deputetja e PS dhe pedagogia Edlira Haxhiymeri.

Lajmi është bërë me dije nga familjarët. Haxhiymeri vuante nga një sëmundje e rëndë prej vitesh dhe nuk mundi të fitojë betejën.

PS në zi: Ndahet nga jeta ish-deputetja