Home Politike Protesta në selinë blu, anëtari i Kryesisë së PD: Xhamat më fluturuan...

Protesta në selinë blu, anëtari i Kryesisë së PD: Xhamat më fluturuan mbi kokë, ideuesit e sulmit u shkëputën përgjithmonë nga partia

Anëtari i Kryesisë së PD, Gazment Koduzi ka rrëfyer momentin se si e përjetoi dhunën në protestën e zhvilluar në selinë e PD. Koduzi shprehet se në momentin e sulmit ishte në sallën e mbledhjes kur i kanë fluturuan gurët dhe xhamat në kokë atij dhe të tjerëve që ndodheshin aty. Koduzi tha se ato nuk ishin demokratë por mercenarë dhe se persona që ideuan këtë sulm u shkëputën nga PD përgjithmonë

“Demokratët mund të kenë mendime të ndryshme për çështje të ndryshme, por asnjëherë nuk do të sulmonin selinë e Partisë Demokratike dhe aq më tepër të ushtronin dhunë mbi demokratët që ishin brenda kësaj selie. Unë i kisha dëgjuar thirrjet për dhunë ndaj demokratëve pas 9 shtatorit nga zoti Berisha dhe pasuesit e tij, por asnjëherë nuk më kishte shkuar në mendje që të fluturonin gurë, tulla dhe varre mbi kokat e demokratëve që ishin këtu brenda. Unë isha në sallën e mbledhjes bashkë me kolegët e mi kur filluan të fluturonin gurët dhe xhamat në kokën tonë. U ngjitëm nëpër shkallë në katin e mësipërm për t’u mbrojtur nga tullat dhe nga xhamat. Përditë po dalin fakte që personat të cilët ushtruan dhunë ndaj selisë së Partisë Demokratike më 8 janar, nuk kanë lidhje me demokratët ashtu si dhe personat të cilët e ideuan dhe e organizuan këtë dhunë janë shkëputur nga Partia Demokratike njëherë e përgjithmonë”, shprehet Koduzi.