Home Aktualitet Policia Bashkiake e Durrësit në mbështetje të grupeve të ekspertëve vendas e...

Policia Bashkiake e Durrësit në mbështetje të grupeve të ekspertëve vendas e të huaj

Shërbimet e Policisë Bashkiake të Durrësit shprehen se janë në mbështetje të grupeve të ekspertëve vendas e të huaj, si dhe të IMTV-së dhe IKMT-së për prishjen e objekteve të përcaktuara si të pabanueshme.

Gjithashtu, Policia Bashkiake e Durrësit po punon me çdo njësi administrative në verifikimin e dëmtimeve të shkatuara nga tërmeti, duke vendosur perimetrin e sigurisë dhe mundësimin e evakuimit të qytetarëve, pas vlerësimeve të ekspertëve. /Bulevard News/

SOURCEBulevard News
Previous articleShërbim shëndetësor falas për familjet e pastreha nga tërmeti
Next articleRifillon mësimi në zonat e prekura nga tërmeti, Shahini: Shkolla provizore për fëmijët që jetojnë në hotele