Home LifeStyle Plas debati mes Ilirit dhe Monikës! Aktorja ngrihet në këmbë: Kush je...

Plas debati mes Ilirit dhe Monikës! Aktorja ngrihet në këmbë: Kush je ti? Djalë i keq

Mbrëmjen e djeshme, Ilir Shaqiri dhe Monika Lubonja u përfshinë në një debat të ashpër. Pika kulminante ka qenë në momentin që aktorja është ngritur në këmbë dhe e ka shtyrë me duar Ilirin duke i thënë se ishte një “djalë i keq”.

‘Më ke nxjerrë shumë keq në sy të publikut, ti duhet të penalizohesh. Kush je ti mor, kush je ti. Je shumë djalë I keq. E kam menduar se do ishe artist i mirë. Po reagoj kështu se ke që në dhjetor që bën kështu.‘- i drejtohet Monika teksa shihet e ngritur në këmbë përballë Ilirit.

Nuk besoj se ti jashtë do silleshe me njerëzit që ke patur debate në të njëjtën mënyrë si këtu.’- i thotë Iliri.